Job-index, Indryk gratis job-annoncer, Ca. 100 nye jobs hver fredag
Februar 1996: Job-index, Danmarks første internet-robot
Januar 1997: E-mail service, Danmarks første service der sender personlige sider ud med HTML mail

DANIELSEN.COM, AVANCERET INTERNET PROGRAMMERING
Alt for mange firmaer har det sidste halve års tid brugt hundrede tusinder af kroner på at lave hjemmesider med flot grafik, som der næsten ikke er nogen, der kigger på.

Samtidig har danielsen.com med enkle midler lavet nogle sider, som har tusindvis af læsere hver måned, ikke på grund af deres udseende men på grund af deres indhold. Siderne har været omtalt i Politiken Erhverv, Politiken Computer, Jyllands-Posten, Weekend-Avisen, Jydske Vestkysten, Ingeniøren, DJØF Bladet, PC World, Alt om Data, forsiden af Børsen, Børsen Informatik, Radioavisens Morgenmagasin, God Morgen P3, Danmarks Radios kortbølgeradio, TV-avisen, TV3's Morgen-TV og TV udsendelsen N@t på Nettet på hybridnettet. Hvis man vil have opmærksomhed er det er nemlig ikke længere nok bare at lægge sine produktbrochurer på internettet med en masse flot grafik. Den bedste og eneste måde at få opmærksomhed på internettet er at lave en service, som folk har brug for og glæde af. Det kræver gode ideer og gode programmører. danielsen.com har begge dele.

danielsen.com har specialiseret sig i at lave hjemmesider med spændende indhold, og som programmeringsteknisk ligger helt på forkant. danielsen.com var det første danske firma der viste grafer på internettet (Aktienyt, oktober 1995), det første danske firma der udviklede en internet-robot (Job-index, februar 1996), og det første firma der lavede en dansk søgemaskine (Thor, maj 1996).

danielsen.com driver og videreudvikler i dag disse sider, først og fremmest Job-Index, og yder også konsulentrådgivning til firmaer, der har lyst til at komme på internettet, og som har ambitioner om at bruge det til andet og mere end markedsføring. Kontakt kaare@danielsen.com.

Aktienyt, kurser, grafer og nyheder for danske aktier
Oktober 1995: Aktienyt, Danmarks første side med grafer

SPÆNDENDE MULIGHEDER FOR BL.A. DEN FINANSIELLE SEKTOR
Heldigvis er der stadig mange ting, der endnu ikke er lavet. Markedsføring er kun starten på hvad internettet kan bruges til. Reelt er alle verdens computere ved at blive bundet sammen via internettet, således at folk fra deres arbejdscomputer eller hjemmecomputer kan koble sig direkte til computerne hos deres bank, forsikringsselskab, børsmægler, rejsebureau, nyhedsbureau osv., og udføre deres forretninger direkte med computeren i den anden ende. Det vil på lang sigt betyde både store muligheder og store omvæltninger for firmaer i næsten alle brancher. danielsen.com har udarbejdet et lille skrift, der fortæller om mulighederne for den finansielle sektor, og giver eksempler på hvordan banker og forsikringsselskaber i andre lande har udnyttet de nye muligheder.

Thor, det danske svar på AltaVista
Maj 1996: Thor, Danmarks første søgemaskine

DANIELSEN.COM HAR LANG OG BRED ERFARING
danielsen.com er et 15 år gammelt konsulentfirma der har sine rødder indenfor kunstig intelligens, nærmere betegnet programmer som spiller skak, Bridge og lignende. danielsen.com er ejet og ledet af Kaare Danielsen. Kaare Danielsen har Ph.D i datalogi og HD i organisation, har vundet internationale priser i datalogi og matematik, og har gennem årene løst opgaver for firmaer i Danmark, USA og Hong Kong. Det kan man læse mere om i Kaare Danielsens Curriculum Vitae.

Privat hjemmeside - kaare@danielsen.com